De online pubquiz 2.0!

Een online pubquiz 2.0 past goed bij deze tweede coronagolf. Geen vraag en antwoord bij onze pubquiz, maar een opdracht, .. minuten de tijd en succes ermee. Op je scherm zie je een live scorebord hoe je het er vanaf brengt ten opzichte van de andere spelers en teams. En natuurlijk komen er traditionele onderdelen van de pubquiz ook terug in onze pubquiz, maar dan intensiever.

Raad bijvoorbeeld zoveel mogelijk namen van de 45 personen die in beeld komen. Of maak zoveel mogelijk woorden van bepaalde letters of kraak zo snel mogelijk de code. Juist de diversiteit maakt deze pubquiz 2.0 leuk voor iedereen! Iedere spelronde kan je winnen, al kan er natuurlijk maar één speler of team zijn die de winnaar is van The Pub Games – Online!

Spelen kan zowel met spelleider maar je kan het ook eenvoudig zelf organiseren. Bij de laatste optie kan je zelfs eenvoudig zelf meespelen zonder daar voordeel uit te behalen. Speel via één van de bekende videobelprogramma’s om zo elkaar ook te zien, te kletsen en te borrelen.

Voor de doe-het-zelf variant vragen wij € 5,- pp, voor de variant met spelleider is het vanaf € 10,- pp afhankelijk van het aantal spelers en verdere wensen.

Spellen

Doe het zelf spel
Spel met spelleider
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096