Spelend leren met security awareness games

Daag ieder kwartaal je medewerkers uit met security awareness games op het prikbord of koffieautomaat. De leukste manier om je medewerkers bewust te maken van risico's.

5 minuten per medewerker

vanaf € 150,- per kwartaal

50 tot 10.000 medewerkers

Hoe werkt een security awareness game?

Aanmelden met QR-code

We dagen de medewerkers uit met een flyer voorzien van een uitdagende tekst en prijs.

security awareness game voorbeeld - noem wachtwoorden

Spelen maar!

De medewerkers spel het spel en proberen te voldoen aan de voorwaarden voor de prijs.

Uitdelen prijs!

Na een maand maak je de winnaar bekend van de prijs en geef je uiteraard de antwoorden.

Security Awareness Games

Ieder kwartaal maken we een nieuw spel voor op jouw koffieautomaat. Wij hebben diverse spelvarianten, zo kunnen we alle security onderwerpen toepassen van phishing tot AVG. Zet een leuke prijs op het spel en al jouw medewerkers spelen zeker weten mee!Maak een afspraak
vragen over interactief spel

Hulp nodig?

Niek helpt je graag verder met jouw vragen over het organiseren van een interactief spel. Hij heeft jarenlange ervaring met het maken van interactieve spellen.


Over The Pub Games

logo The Pub Games Blauw

Vanaf 2017 maken wij interactieve spellen voor groepen. Dat doen wij voor grote en kleine groepen, vanaf 10 personen en ook meer dan 100 personen is mogelijk. Het ene spel is meer gericht om teambuilding en het andere spel meer gericht op gezelligheid. Wij maken het spel op maat voor ieder evenement.

Vragen security awareness games

Waarom security awareness games?

De meeste medewerkers vinden leren over security awareness niet zo leuk. Het wordt toch vaak als saai gezien en het zal mij toch niet gebeuren. Door het in een spelvorm toe te passen worden medewerkers er op een positieve manier mee geconfronteerd. Ook wordt het onderwerp bespreekbaar in plaats van dat medewerkers voor zich een module doorlopen.

Hoeveel kost het spel?

Voor € 150,- per kwartaal kunnen wij de security awareness games al voor je faciliteren. Je ontvangt de flyer digitaal van ons, inclusief eigen logo. De prijs op het spel is jullie eigen verantwoordelijkheid. De applicatie is voorzien van de kleuren en logo van de organisatie.

Speel mee

Laten we samen meer spelen. Blijf op de hoogte van de spellen, kortingen en spelideeën van The Pub Games via de nieuwsbrief.

E-mailadres
Spellen voor groepen

Doe het zelf spel
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram