Blijf met een spel in contact met je donateurs

Laat je donateurs betrokken blijven bij jouw goede doel met een interactief spel. Eenvoudig door je collectanten uit te delen tijdens de collecteweek.

speldoos doe het zelf spel
speeltijd spel

5 tot 15 minuten

kosten spel

vanaf € 500,-

aantal personen spel

onbeperkt

Hoe werkt het collectespel?

QR-code op de kaart

We dagen de donateurs uit met een kaart voorzien van een uitdagende tekst en prijs.

Aanmelden donateurs

Om te spelen registreren donateurs zich met naam en e-mailadres.

Spelen maar!

De donateur speelt het spel en maakt kans op de beloofde prijs.

Hoe ziet het spel eruit?

Samen bepalen we het ontwerp van het spel, de kaart en de applicatie. Er zijn diverse betaalbare mogelijkheden om het spel op maat te maken.Maak een afspraak
vragen over interactief spel

Hulp nodig?

Niek helpt je graag verder met jouw vragen over het organiseren van een interactief spel. Hij heeft jarenlange ervaring met het maken van interactieve spellen.


Over The Pub Games

logo The Pub Games Blauw

Vanaf 2017 maken wij interactieve spellen voor groepen. Dat doen wij voor grote en kleine groepen, vanaf 10 personen en ook meer dan 100 personen is mogelijk. Het ene spel is meer gericht om teambuilding en het andere spel meer gericht op gezelligheid. Wij maken het spel op maat voor ieder evenement.

Vragen over spel voor collecteweek

Waarom een spel aanbieden?

Het moment dat de deur open gaat voor de collecte, is het contactmoment met je donateur. Je kan aan je vrijwillige collectant niet vragen om een salespraatje. Met een eenvoudig kaartje kan je de donateur uitnodigen om deel te nemen aan een spel. De kans om iets te winnen, motiveert je donateur om deel te nemen.

Hoeveel kost het spel?

We bieden het spel aan vanaf € 500,-. Voor die € 500,- heb je minimaal een bereik van 10.000 donateurs, dat is minder dan € 0,05 per donateur. De applicatie is dan voorzien van je eigen logo en kleuren. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het design van de kaart. De inhoud van het spel bepalen we samen.

Speel mee

Laten we samen meer spelen. Blijf op de hoogte van de spellen, kortingen en spelideeën van The Pub Games via de nieuwsbrief.

E-mailadres
Spellen voor groepen

Doe het zelf spel
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram