Samen spelen met ons als locatie?

Jouw gasten kunnen ieder moment een (gratis) interactief spel spelen en winnen. Ook delen wij leads van groepen die op zoek zijn naar een locatie om te spelen. Meld je locatie gratis aan en laten we samen spelen.Afspraak inplannen

Samen spelen als locatie

Voor jouw gasten

    Een unieke manier van spelen

    Diverse soorten spellen

    Prijzen winnen

Voor jouw locatie

    Een spel voor groepen

    Je eigen flyerspel

    Leads van groepen

Hoe spelen we samen?

Ieder kwartaal een eigen flyerspel op jouw locatie met je eigen kleuren en logo voor jouw gasten. Samen delen we leads met elkaar van groepen die op zoek zijn naar een locatie en/of activiteit. De locatie krijgt een mooi plekje op onze website zodat groepen met het doe-het-zelf spel jullie goed kunnen vinden.

vragen over interactief spel

Hulp nodig?

Niek helpt je graag verder met jouw vragen over het organiseren van een interactief spel. Hij heeft jarenlange ervaring met het maken van interactieve spellen.


Het flyerspel op jouw locatie

Het flyerspel maakt het voor iedereen mogelijk op ieder moment een spel te spelen. Wij noemen dit spel ook wel het nieuwe tafelvoetbal, voor tijdens een pauze van een vergadering. Of tijdens het wachten op één van de gerechten of gewoon omdat je van een uitdaging houdt.

Speel mee

Laten we samen meer spelen. Blijf op de hoogte van de spellen, kortingen en spelideeën van The Pub Games via de nieuwsbrief.

E-mailadres
Spellen voor groepen

Doe het zelf spel
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram