Een nieuwe manier van interactief spelen: het flyerspel

Scan de QR-code en spelen maar! Met ons flyerspel hebben wij een nieuwe manier van spelen uitgevonden. En natuurlijk wel in overeenkomst met onze andere spellen, hij is interactief. Op alle antwoorden die je geeft, zie je direct het resultaat. Benieuwd hoe je scoort ten opzichte van de tegenstanders? Kijk gewoon even bij de tussenstand. Uitgespeeld? Dan kan je de antwoorden bekijken. Spelregels niet helemaal duidelijk? Daarvoor hebben we een korte en krachtige uitleg. Wil je tegen elkaar spelen

Flyerspel - Scan de QR-code en spelen maar! Eenvoudig spelen, ook als spel op maat mogelijk

Het bekendste soort spel is het bordspel. Wij voegen een nieuw soort spel toe met ons flyerspel. Nog makkelijker te spelen dan een bordspel. Je hoeft hem niet uit de doos te halen, geen lange instructie of uitleg, maar gelijk spelen. Toegankelijker konden we een spel voor volwassenen niet maken. Zo kan je iedere dag plezier maken!

Het flyerspel wordt op dit moment nog verder ontwikkeld. Bij deze eerste prototype hebben we geconcludeerd dat meerdere spelrondes misschien te veel is. Daarnaast wil je direct weten waar je voor speelt. Dat nemen we mee in een 2e versie die we volgende week verwachten.

Daarnaast geeft het flyerspel diverse opties voor het spel op maat. We delen de komende weken onze spelideeën waarvan er al een aantal door bedrijven besteld zijn. Het flyerspel biedt zoveel mogelijkheden dat we moeite hebben om alle plannen nog even voor ons te houden.

Speel mee

Laten we samen meer spelen. Blijf op de hoogte van de spellen, kortingen en spelideeën van The Pub Games via de nieuwsbrief.

E-mailadres
Spellen voor groepen

Doe het zelf spel
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram