Eigen logo en kleuren in de applicatie van het spel

Hoe leuk is het als je inlogt en je ziet de kleuren en het logo terug van je eigen organisatie. Dat is de nieuwste feature in onze applicatie. Voor deze nieuwe feature konden we dat ook maken, maar was het arbeidsintensief. Nu wordt het nog eenvoudiger om interactieve spellen op maat te maken!

Het uiterlijk van de applicatie van het spel op maat met logo en kleuren

We kregen steeds vaker de vraag, is het mogelijk om het logo terug te laten komen in de applicatie. Dan konden we wel eenvoudig het logo bovenaan in de applicatie zetten, maar dat was dan eigenlijk heel lelijk omdat het niet matchte met The Pub Games kleuren. Nu voeren we de kleuren in van de organisatie en maken we het logo passend en zie je niets meer terug van The Pub Games!

De volgende stap is ook het lettertype aanpassen. Dat is dan wel weer lastig omdat veel bedrijven niet een lettertype gebruikt die gratis is. Maar wanneer dat wel zo is, passen we die natuurlijk ook aan. Dan voelt het ook echt af en als een applicatie van jouw organisatie.

Je kan een spel op maat laten maken voor een spel met jouw personeelsfeest of teamuitje. Hoe leuk is het dan dat de applicatie helemaal in stijl is met jouw organisatie? Ook zijn er diverse mogelijkheden om het flyerspel op maat te laten maken. De komende weken zullen wij voorbeelden met jullie delen over hoe je het flyerspel op maat kan laten maken voor jouw organisatie. Een eigen flyer met een applicatie helemaal op maat voor jouw organisatie.

Speel mee

Laten we samen meer spelen. Blijf op de hoogte van de spellen, kortingen en spelideeën van The Pub Games via de nieuwsbrief.

E-mailadres
Spellen voor groepen

Doe het zelf spel
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram