75 teams hebben het feestdagenspel gespeeld!

Hoe tof is het dat er zoveel teams The Pub Games hebben gespeeld tijdens de feestdagen. Er waren nog meer mensen die het spel hebben gekregen maar niet of offline hebben gespeeld. Leuk om al die enthousiaste berichten en foto's te ontvangen. Het feestdagenspel gaat nu weer offline, volgend jaar weer een nieuwe versie!

Kraak de code - zet de drankjes op goede volgorde

Ieder jaar maken wij een spelronde met de gezichten van het jaar. Zo ook dit jaar. Maar we wilde dit jaar net even iets meer doen vanwege het feit dat we corona verslagen hebben. Dus hebben we er nog 3 spelrondes bij gemaakt. Zo hadden de organisatoren een spel met meerdere spelrondes tot hun beschikking. Een ronde met zoveel mogelijk 5-letterwoorden maken in 6 minuten van het woord FEESTDAGEN. Een code kraken door drankjes op volgorde te zetten van het aantal calorieën. En hitjes raden die te maken hadden met het thema tijd.

Voor onze relaties maakte wij een feestdagenspel op maat. Wij wilde ze extra bedanken voor hun inzet dit jaar. Het feestdagenspel was ontwikkeld met het logo van het bedrijf en de kleuren van het bedrijf. Zo konden onze relaties het jaar met plezier eindigen met vrienden en familie. En spel zorgt dan ook weer gespreksonderwerpen, niet alleen wat degene dan doet voor The Pub Games, maar ook over de inhoud. Zo heb je met 10 minuten gezichten raden wel de belangrijkste onderwerpen van het jaar gehad.

Ook het feestdagenspel toonde weer aan hoe leerzaam een spel kan zijn. Want ja, wie kijkt er nu op de achterkant van een drankje hoeveel calorieën het heeft? Goed om eens bij stil te staan. En natuurlijk willen we daar zeker niet mee zeggen dat je bepaalde drankjes niet moet drinken, maar doe het met mate. Voor de mensen die aan dry januari doen, misschien kunnen we het ook wel diet januari noemen?

Speel mee

Laten we samen meer spelen. Blijf op de hoogte van de spellen, kortingen en spelideeën van The Pub Games via de nieuwsbrief.

E-mailadres
Spellen voor groepen

Doe het zelf spel
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram