Onze eigen speldoos speciaal voor groepen

Een spel organiseren voor een groep vrienden, familie of collega's is nu nog leuker met het door ons ontwikkelde spel. Denk jij ook wel eens wat zullen we nu gaan doen met zoveel mensen? Of is er ook een betaalbaar alternatief voor activiteiten vanaf € 15,- pp? Dan is dit spel een goede optie voor jullie. Een speldoos met 7 spelrondes, speciaal voor groepen van 8 tot 24 personen. Raad sneller, slimmer en meer!

Spel met speldoos om te spelen met groepen van 8 tot 24 personen.

In teams van 2 tot 4 personen spelen jullie 7 spelrondes tegen elkaar. De spelrondes zijn divers, van het raden van logo's en namen tot het maken van zoveel mogelijk woorden en het kraken van een code. Zo is het spel geschikt voor jong en oud en voor ieder niveau. Iedere spelronde kan je met je team winnen, zo kan je tot en met de laatste spelronde nog winnen. Maar er is uiteindelijk maar één team die zich de winnaar mag noemen van The Pub Games!

Het spel speel je voor € 65,- met jouw groep. Gemiddeld hebben we de ervaring dat een groep rond de 12 tot 15 spelers heeft en dus betaal je ongeveer € 5,- per persoon. Met je bedrijf kan je zelfs de BTW nog aftrekken. Je kan het spel maar één keer spelen. Bestellen kan eenvoudig via de website. Je kan het spel nu eenvoudig via de website bestellen.

Speel mee

Laten we samen meer spelen. Blijf op de hoogte van de spellen, kortingen en spelideeën van The Pub Games via de nieuwsbrief.

E-mailadres
Spellen voor groepen

Doe het zelf spel
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram