In 3 stappen het doe-het-zelf spel spelen

Het doe-het-zelf van The Pub Games kan je in 3 korte stappen eenvoudig met jouw groep spelen. Open de applicatie als organisator, maak teams en spelen maar!

Lees de korte instructie door en meld je als spelleider aan via de QR-code of link. Voer jouw unieke code in en beantwoord de 3 of 4 vragen om het spel de door jouw gewenste instellingen te geven. Zo kan je het spel bedienen met je smartphone of laptop, je kan een groot scherm gebruiken en wat wil je dan eventueel zien op het grote scherm. Zo kan je het spel helemaal naar jouw wensen als organisator aanpassen. De één voelt zich voor één dag een presentator van een dagelijks goed bekeken spelshow, de ander blijft liever achter de schermen. Het kan allebei!

Verdeel de groep in teams en vraag ieder team om één smartphone te gebruiken. Geef ieder team een QR-code om zijn team aan te melden en zijn teamnaam op te geven. Eenmaal als team ingelogd zien zij ook de spelregels van het spel.

Als jij er klaar voor bent en de teams ook, dan kan je de 1e spelronde gaan spelen. Klik in je scherm op 'start spel' en deel de spelronde uit aan de teams. Heb je de spelrondes uitgedeeld, zet de timer op het aantal minuten speeltijd van die spelronde en hou de teams op de hoogte van de scores of speel gewoon lekker zelf ook mee.

Tijd voorbij? Klik op 'spelronde beëindigen'. Ieder team ziet GAME OVER in zijn scherm verschijnen en wordt automatisch naar de stand van de spelronde doorgeleid. Daar zien ze ook de score van de spelronde en de stand van het gehele spel. Natuurlijk wil je ook de antwoorden met de teams delen. Die kan jij met ze delen, ze kunnen ze ook zelf zien onder de knop 'antwoord'. Klaar voor de volgende spelronde?

Klik hier voor een overzicht van de spellen die je zelf kan organiseren voor jouw groep


Lees ook andere artikelen over


Geschreven door Niek Neuvel op 2023-06-20

Met deze artikelen deelt Niek zijn kennis over hoe jij interactief spelen voor groepen kan toepassen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het hem weten! Je kan hem bereiken via niek@thepubgames.nl of bellen mag ook altijd op 06 42 44 14 64.

Spellen voor groepen

Digitale spel
De speldoos
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram