speldoos voor groepen

De speldoos voor groepen

Organiseer zelf een spel voor je groep vrienden, familie of collega's. Deel de groep op in teams en daag ze uit met diverse interactieve spelrondes! Het organiseren is eenvoudig met de instructie, de spelrondes in de doos en de bijbehorende applicatie die alles voor je regelt.

speeltijd spel

1 tot 1,5 uur

kosten spel

€ 45,-

aantal personen spel

8 tot 24 personen

speldoos voor groepen
uitdagend

Uitdagend

Diverse spelrondes, van het kraken van codes tot zoveel mogelijk raden.

competitie

Flexibel

Bepaal alles zelf. Wissel spelrondes af met een borrel of diner.

flexibel

Samen spelen

Samenwerken als team is een must om bij iedere spelronde te scoren.


Speldoos

"Wij hebben een van de quizzen gespeeld tijdens een uitje met vrienden. Het was een leuke quiz, heel makkelijk in gebruik met vragen voor jong en oud, voor maar een paar euro per persoon! Makkelijk contact met de organisatie voor vragen via whatsapp. Stukken gemakkelijker dan zelf een quiz bedenken en zeker een aanrader voor een familiedag / vriendenuitje / teamdag o.i.d."

Rens StrolenbergSpeldoos

"Super leuk spel voor jong en oud! Heb het met mijn familie gespeeld, en iedereen vermaakte zich: categorieën zijn actueel, het niveau was goed (uitdagend maar niet onmogelijk) en het zorgde voor veel dynamiek en energie met elkaar."

Jovanka HoeboerSpeldoos

"Leuke afwisseling van soorten spelletjes en eenvoudig te spelen met een groep. Zeker vermaakt! Kleine kritische noot: Antwoord Celine Dion werd ook goedgekeurd, omdat 1 van de antwoorden in het spel Dio was en die letters ook in Dion zitten. Dat zou natuurlijk niet zo moeten zijn."

T P


speldoos voor groepen

Het bestellen van de speldoos

In de speldoos vind je een instructie en de spelrondes. Naast de speldoos heb je één smartphone per team nodig en een aantal pennen. Voor extra interactie is een groot scherm en een geluidsinstallatie optioneel. De applicatie regelt verder alles voor je. Het checkt de antwoorden, regelt de stand en geeft uitleg van de spelrondes.

Na het bestellen heb je de speldoos binnen 2 werkdagen in huis.

Bestellen


vragen over interactief spel

Hulp nodig?

Met zijn jarenlange ervaring in het maken van interactieve spellen helpt Niek je graag verder met al jouw vragen. Hij maakt de spellen zelf en presenteert ook met enige regelmaat voor diverse groepen.


Vragen speldoos

Waarom een speldoos?

De eerste reden om voor het doe-het-zelf spel te kiezen is dat het budget beperkt is voor de groep. Met het doe-het-zelf spel speel je al vanaf € 5,- per persoon in plaats van met presentator vanaf € 15,- per persoon. Het voordeel van het doe-het-zelf spel dat je alles zelf kan bepalen, wanneer je start, hoeveel pauzes je neemt en hoe serieus je speelt. Zo combineer je het eenvoudig met een diner of borrel. Ideaal voor groepen vrienden, collega's of familie.

Hoe organiseer je het spel?

Voor je gaat spelen met je groep, log je als organisator alvast in om de instellingen van het spel te bepalen. Zo kan je het spel bedienen met je smartphone of laptop, kan je spelen via een groot scherm en vragen we of je beschikt over een geluidsinstallatie. Als je er klaar voor bent deel je de groep op in teams van 2 tot 4 personen. Je geeft ieder team 2 pennen, een QR-code met inlogcode en daarmee melden ze het team aan via één smartphone. Als iedereen is aangemeld deel je de 1e spelronde uit en spelen maar!

Spellen voor groepen

Digitale spel
De speldoos
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram