speldoos doe het zelf spel

Een interactief spel op maat

Met een spel op maat bepalen we samen de inhoud en het design van het interactieve spel. Diverse mogelijkheden om jouw doel te bereiken, of het nu een bedrijfsuitje is of een spel met een educatief doel. Laten we samen de mogelijkheden bespreken in een vrijblijvende afspraak.

speeltijd spel

op aanvraag

kosten spel

vanaf € 250,-

aantal personen spel

15 tot ... personen

uitdagend

Flexibel

Bepaal zelf het uiterlijk en de inhoud van het spel en organiseer een interactief spel op jouw evenement.

competitie

Vernieuwend

Diverse nieuwe soorten spelvormen om mensen te laten spelen. Je verrast iedereen met jouw interactieve spel.

flexibel

Uitdagend

De spelrondes zijn divers, van puzzels en algemene kennis tot snelheid en geluk. Dat maakt het leuk voor iedere volwassene.

Spel op maat

Daag jouw publiek uit met een een interactief spel op maat. De spelers of teams scannen de QR-code en spelen mee, of dit nu live is, via een flyer of online. Samen bepalen we hoe we je doelstellingen het beste kunnen behalen. Voor we het spel op maat voor je gaan maken, sturen wij een transparante offerte over wat je van ons mag verwachten.Afspraak maken

Voorbeelden spel op maat

Bright Ideas Games

Voor één van de grootste bedrijven van Nederland maakte wij een live spel op maat om scholen op afstand tegen elkaar te laten spelen. Vanuit de studio daagde Buddy Vedder de klassen uit in diverse spelrondes over duurzaamheid. En vanuit het klaslokaal speelde de klassen mee, die direct live de tussenstand zagen bij Buddy op tv!

Security Awareness Games

Je medewerkers bewust maken van hoe zij om moeten gaan met informatie in de organisatie, is niet altijd leuk. Voor een groot ziekenhuis mochten wij er een spel over maken om medewerkers op een leuke manier uit te dagen over security awareness. En we zijn nu bezig met een heel leuk vervolg, dat delen we alleen op aanvraag....

vragen over interactief spel

Hulp nodig?

Met zijn jarenlange ervaring in het maken van interactieve spellen helpt Niek je graag verder met al jouw vragen. Hij maakt de spellen zelf en presenteert ook met enige regelmaat voor diverse groepen.Speldoos

"Wij hebben een van de quizzen gespeeld tijdens een uitje met vrienden. Het was een leuke quiz, heel makkelijk in gebruik met vragen voor jong en oud, voor maar een paar euro per persoon! Makkelijk contact met de organisatie voor vragen via whatsapp. Stukken gemakkelijker dan zelf een quiz bedenken en zeker een aanrader voor een familiedag / vriendenuitje / teamdag o.i.d."

Rens StrolenbergSpeldoos

"Super leuk spel voor jong en oud! Heb het met mijn familie gespeeld, en iedereen vermaakte zich: categorieën zijn actueel, het niveau was goed (uitdagend maar niet onmogelijk) en het zorgde voor veel dynamiek en energie met elkaar."

Jovanka HoeboerSpeldoos

"Leuke afwisseling van soorten spelletjes en eenvoudig te spelen met een groep. Zeker vermaakt! Kleine kritische noot: Antwoord Celine Dion werd ook goedgekeurd, omdat 1 van de antwoorden in het spel Dio was en die letters ook in Dion zitten. Dat zou natuurlijk niet zo moeten zijn."

T P


Vragen over spel op maat

Waarom een spel op maat?

Met een spel op maat heb jij je eigen spel die je kan delen met jouw doelgroep. Mensen houden van spelen en daarom is spelen een leuke manier om in contact met elkaar te komen. Met het interactieve spel op maat kan je het verhaal van jouw bedrijf of doel vertellen door de diversiteit van de spelrondes.

Wat kost een spel op maat?

Een interactief spel op maat kan voor ieder budget. Het is natuurlijk afhankelijk wat het doel is van het spel en de keuzes die jij maakt. Zo kunnen wij het spel op maat maken gepresenteerd door een presentator, een spel op maat op een flyer of een online spel op maat. De duurste optie is met presentator, vanaf € 400,-. De goedkoopste is online, vanaf € 200,-. Via een flyer begint ongeveer vanaf € 250,-.

Spellen voor groepen

Digitale spel
De speldoos
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram