speldoos voor groepen

Het digitale spel voor groepen

Speel met je groep vrienden, familie of collega's het digitale spel. Sluit je laptop aan op een scherm en spelen maar! Wie raad er sneller, slimmer en meer dan de anderen en wint The Pub Games?

speeltijd spel

15 tot 45 min

kosten spel

€ 15,-

aantal personen spel

tot 10 smartphones

speldoos voor groepen


Speldoos

"Wij hebben een van de quizzen gespeeld tijdens een uitje met vrienden. Het was een leuke quiz, heel makkelijk in gebruik met vragen voor jong en oud, voor maar een paar euro per persoon! Makkelijk contact met de organisatie voor vragen via whatsapp. Stukken gemakkelijker dan zelf een quiz bedenken en zeker een aanrader voor een familiedag / vriendenuitje / teamdag o.i.d."

Rens StrolenbergSpeldoos

"Super leuk spel voor jong en oud! Heb het met mijn familie gespeeld, en iedereen vermaakte zich: categorieën zijn actueel, het niveau was goed (uitdagend maar niet onmogelijk) en het zorgde voor veel dynamiek en energie met elkaar."

Jovanka HoeboerSpeldoos

"Leuke afwisseling van soorten spelletjes en eenvoudig te spelen met een groep. Zeker vermaakt! Kleine kritische noot: Antwoord Celine Dion werd ook goedgekeurd, omdat 1 van de antwoorden in het spel Dio was en die letters ook in Dion zitten. Dat zou natuurlijk niet zo moeten zijn."

T P


speldoos voor groepen

Het spelen van het digitale spel

Na de aankoop van het digitale spel ontvang je per e-mail je unieke codes om te spelen. Op de dag dat je wil spelen, sluit je je laptop aan op een groot scherm en meld iedere speler of team zich aan met één smartphone. En spelen maar! Alles gaat via het grote scherm, van uitleg tot opdracht en van stand tot antwoorden.

Na bestellen heb je binnen enkele minuten je unieke codes in je mailbox

Bestellen


vragen over interactief spel

Hulp nodig?

Met zijn jarenlange ervaring in het maken van interactieve spellen helpt Niek je graag verder met al jouw vragen. Hij maakt de spellen zelf en presenteert ook met enige regelmaat voor diverse groepen.


Over The Pub Games

logo The Pub Games Blauw

Vanaf 2017 maken wij interactieve spellen voor groepen. Dat doen wij voor grote en kleine groepen, vanaf 10 personen en ook meer dan 100 personen is mogelijk. Het ene spel is meer gericht om teambuilding en het andere spel meer gericht op gezelligheid. Wij maken het spel op maat voor ieder evenement.

Vragen digitaal spel

Waarom een digitaal spel?

Het digitale spel is een spel dat je snel kan spelen met veel mensen. Je deelt het grote scherm, de spelers of teams scannen de QR-code en spelen maar! De spelrondes zijn divers en kort, puzzels, kennis en snelheid wisselen elkaar af en een spelronde duurt ongeveer 2 á 3 minuten. De applicatie regelt alles voor je, het enige wat je hoeft te doen is op de volgende stap klikken als organisator.

Hoe organiseer je het digitale spel?

Je ontvangt een digitale instructie over hoe je het spel kan starten. Je meldt je aan met je unieke code en deelt het scherm met de teams. De uitleg van iedere spelronde is leesbaar op het scherm. Als je klaar bent om te starten, start je de spelronde. De timer gaat lopen en wanneer de tijd voorbij is, wordt de spelronde beeindigd. De stand van de spelronde komt in beeld en daarna ook de antwoorden. Klaar voor de volgende spelronde?

Spellen voor groepen

Digitale spel
De speldoos
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram