Een spel op maat laten maken

Met een interactief spel op maat ga jij je klanten of werknemers echt verrassen! De diverse spelvormen zorgen ervoor dat je met ieder budget een interactief spel op maat kan laten maken.

De spellen van The Pub Games speel je deels op papier en deels via een webapplicatie op je smartphone of laptop. Als jij een spel op maat laat maken, dan kan je zowel van het papier als de webapplicatie de designs aanpassen. De papieren spelrondes hebben standaard formaten met aan de bovenkant ruimte voor een logo en aan de rand ruimte voor versiering. Er is natuurlijk altijd ruimte om een geheel eigen design aan te leveren.

Onze kracht zit in de variatie van spelvormen gecombineerd met de webapplicatie. De webapplicatie is zo opgebouwd dat deze eenvoudig om te vormen is naar een op maat spelapplicatie met jouw design. Je kan je eigen logo gebruiken, eigen kleuren en ook teksten kunnen eenvoudig aangepast worden. Vormen van de webapplicatie is iets lastiger, maar wij gaan de uitdaging niet uit de weg. Kijk eens naar ons voorbeeld van de spelapplicatie die wij maakte voor een klant van BrandBase.

De verschillende spelvormen die wij aanbieden, maakt dat u ook een uniek spel op maat kan aanbieden. Een speldoos is natuurlijk leuk, maar hoe tof is bijvoorbeeld een spelflyer met qr-code waarbij je direct kan spelen? Of een evenement waarbij je direct de gasten kunt uitnodigen om mee te spelen via de qr-code? Met het deels spelen via de smartphone creëer je een innovatief imago.

En tuurlijk kan je ook de inhoud van de spelrondes aanpassen. Wil je alle spelrondes richting een bepaald thema? Geen probleem. We hebben al diverse thema's gehad en de diverse spelrondes bieden ons heel veel mogelijkheden. Inschattingen, volgorde bepalen, raden, snelheid, bedenk het maar alles is mogelijk. Behalve vraag, antwoord, zoals bij een quiz. Dat doen wij dan weer niet. Dan raden we je Kahoot aan.

Neem contact met ons.Lees ook andere artikelen over de speldoos


Geschreven door Niek Neuvel op 2023-06-13

Met deze artikelen deelt Niek zijn kennis over hoe jij interactief spelen voor groepen kan toepassen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het hem weten! Je kan hem bereiken via niek@thepubgames.nl of bellen mag ook altijd op 06 42 44 14 64.

Spellen voor groepen

Digitale spel
De speldoos
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram