Een spel met zowel online als offline

Het doel van onze spellen is samen met elkaar plezier maken. Met uitdagende spelrondes creëren we interactie tussen mensen. Uitdagende spelrondes kunnen we alleen maken door gebruik te maken van snelheid, strategie en actie. Daar gebruiken we dan een stukje online voor. Een presentator kan namelijk niet direct respons geven op het onbeperkt raden van antwoorden van de teams. Of op seconden checken wie de code eerder had gevonden.

Het spel met presentator en de speldoos is dan ook voor een groot deel offline. De opdrachten zijn allemaal op papier of mondeling. Daarna ga je met je team met pennen en één smartphone proberen sneller, slimmer en meer te raden dan de andere teams. Eén van de spelers voert dus de antwoorden in op de smartphone.

Zeker bij grote groepen wil je een lekker ritme van het spel hebben. Als mensen steeds moeten wachten of niet tegelijk kunnen spelen, zijn zelfs volwassenen snel afgeleid. Een smartphone is daarom ideaal, die zorgt dat de hele groep tegelijk kan spelen en kan tot op de honderdste bepalen welk team er sneller was.

Wil je geen geld uitgeven voor een presentator maar ook niet zelf presenteren? Dan ondersteund de smartphone je met een uitleg, een stand en de antwoorden. Net zo makkelijk. Binnenkort willen we ook een volledig digitaal spel met jullie delen. Daarvoor heb je alleen een groot scherm nodig en de spelers of teams een smartphone en spelen maar!Lees ook andere artikelen over het spel met presentator


Geschreven door Niek Neuvel op 2023-07-20

Met deze artikelen deelt Niek zijn kennis over hoe jij interactief spelen voor groepen kan toepassen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het hem weten! Je kan hem bereiken via niek@thepubgames.nl of bellen mag ook altijd op 06 42 44 14 64.

Spellen voor groepen

Digitale spel
De speldoos
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram