Spellen waar je als team moet samen spelen

Iedere spelronde dagen we teams uit met diverse opdrachten. Van zoveel mogelijk raden tot zo snel mogelijk een puzzel oplossen. Samen spelen is essentieel om iedere spelronde weer een goede score te behalen. Maar samen spelen is vooral leuk! Je wint en verliest samen en maakt samen plezier. Wij zorgen dat er altijd genoeg stof is om over na te praten.

In het spel met presentator hebben we een unieke variant van samen spelen gemaakt. Iedere spelronde speel je samen met een nieuw team en probeer je de spelronde te winnen. Als speler neem je de score van het team mee. Na 7 spelrondes hebben we dan uiteindelijk één speler die de winnaar is! Met deze spelvariant speel je zowel samen met iedereen, maar dus ook tegen iedereen. Het zorgt voor nog meer interactie.

Tegenwoordig zie je vrijwel in ieder CV wel de term 'teamplayer' staan. Eigenlijk wel geinig omdat het er op lijkt dat de wereld steeds individualistischer wordt. In hoeverre ben jij nu sociaal met je connecties op 'social media'. Samen spelen in het echt geeft een veel fijner gevoel dan af en toe delen waar je mee bezig bent. Nu moeten wij ook zeggen, niet alle werkgevers maken gebruik van de term teamplayer door geen goede afspraken te maken over thuiswerken en het teamgevoel.

Juist daarom hebben wij ons spel zo gemaakt dat je moet samen spelen om als team te scoren. Juist om het samen zijn optimaal te benutten. Samen spelen zorgt ervoor dat je met elkaar bezig bent, dat je van elkaar leert en dat je elkaar leert kennen. Nooit geweten dat de rustige collega ook een fanatieke kant heeft.

Wil je ook samen spelen? Kijk dan eens welk spel het beste bij je past.Lees ook andere artikelen over


Geschreven door Niek Neuvel op 2023-07-18

Met deze artikelen deelt Niek zijn kennis over hoe jij interactief spelen voor groepen kan toepassen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het hem weten! Je kan hem bereiken via niek@thepubgames.nl of bellen mag ook altijd op 06 42 44 14 64.

Spellen voor groepen

Digitale spel
De speldoos
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram