Spellen voor groepen met een beperkt budget

Niet ieder team heeft genoeg budget om een teamuitje te organiseren met een spel en/of diner. Bij een aanvraag schrikken ze vaak als ze de kosten zien voor een spel met begeleiding. En dan is ons spel met presentator nog de goedkopere in de markt. En daarom hebben wij een doe-het-zelf spel ontwikkeld. Een spel voor groepen met een beperkt budget. Voor € 65,- in totaal speel je met een groep van 8 tot 24 personen.

Het spel werkt eenvoudig. Ieder team speelt via één smartphone. Eén speler is ook spelleider, die bepaalt wanneer de spelronde start. Dat doet hij door de spelrondes uit de speldoos te halen en uit te delen aan de teams. De teams geven antwoorden door via de smartphone. De smartphone verwerkt deze direct en bepaalt de stand en scores. Dat moet iedere organisator lukken toch? Maak het spel nog leuker door een groot scherm te gebruiken tijdens het spelen en je ziet live de tussenstand tijdens het spelen!

De kosten van het doe-het-zelf spel per persoon is vanaf € 3,-. Als je dat vergelijkt met het spel met presentator van € 15,- bespaar je enorm veel geld. Oké, je moet dan ook wat zelf regelen, maar de meeste organisatoren zijn daar hartstikke goed in. En je kan natuurlijk ook de keuze maken voor een goedkoper spel om geld te besparen voor een diner of borrel.

Het doe-het-zelf spel is gemaakt voor groepen van 8 tot 24 personen. Heb je nu toch een grotere groep? Dat is op zich geen probleem. Echter waken wij ervoor dat de groep zo groot is dat je als organisator niet meer bij machte bent om boven de groep uit te komen. Als je dat wel als organisator lukt, dan kan je zonder problemen met een grotere groep spelen. Er zijn genoeg spelrondes voor 8 teams. Op verzoek kunnen wij materialen toevoegen zodat je met meer teams kan spelen.Lees ook andere artikelen over


Geschreven door Niek Neuvel op 2023-07-06

Met deze artikelen deelt Niek zijn kennis over hoe jij interactief spelen voor groepen kan toepassen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het hem weten! Je kan hem bereiken via niek@thepubgames.nl of bellen mag ook altijd op 06 42 44 14 64.

Spellen voor groepen

Digitale spel
De speldoos
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram