De soorten spellen voor volwassen voor binnen

Ben jij op zoek naar een spel voor een groep volwassenen voor binnen, dan hebben wij de verschillende spellen voor je op een rijtje gezet.

Deze spellen zijn heel populair om thuis te spelen. Dat komt omdat ze vooral leuk zijn in een groep van 6 tot 10 personen. Wordt de groep groter dan is het heel lastig om te voorkomen dat het geen chaos wordt. Voordeel is wel dat het een hele goedkope optie is als één van de deelnemers het spel thuis heeft liggen.

Een voordeel van een escape room is dat je van te voren weet dat het een uur speeltijd heeft. En dat je samen moet werken om er uit te komen en ieder op zijn eigen manier een steentje kan bijdragen. Als je geen escaperoom fanaten bij je heb, is het niveau en de sfeer van bijna iedere escaperoom goed. Nadeel van een escaperoom is dat je op locatie moet spelen.

Heel erg laagdrempelig, iedereen kan meedoen op zijn eigen manier. Nadeel is dat als er één slimmerik in de groep is, dat de anderen geen antwoord hoeven te geven. Ook hier kan je kiezen of je het zelf organiseert of laat organiseren. De eerste is een goedkope optie, voor een gemiddelde pubquiz betaal je ongeveer 50 euro.

The Pub Games is een combinatie van een pubquiz en een escape room. Net als bij een pubquiz zijn er verschillende spelrondes. De inhoud van de spelrondes zijn heel divers wat dan weer juist lijkt op de opdrachten van een escaperoom. Ook The Pub Games kan je zelf organiseren of laten organiseren, eenvoudig aan het passen aan jouw wensen.Lees ook andere artikelen over


Geschreven door Niek Neuvel op 2023-05-15

Met deze artikelen deelt Niek zijn kennis over hoe jij interactief spelen voor groepen kan toepassen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het hem weten! Je kan hem bereiken via niek@thepubgames.nl of bellen mag ook altijd op 06 42 44 14 64.

Spellen voor groepen

Digitale spel
De speldoos
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram