Je eigen spelronde op maat laten maken

Maak je eigen spelronde op maat voor een winactie of een evenement dat je organiseert. De leukste manier om interactie te creëren op jouw evenement en/of met jouw klanten is door spel. De spelrondes van The Pub Games lenen zich er uitstekend voor om zich aan te passen naar jouw wensen.

Alle spelvormen kan jij op maat laten maken voor jouw eigen spelronde. Kies tussen de live variant met of zonder presentator, de bedrukte variant zoals een flyer of de online variant! De live variant zegt het al, de spelers/teams spelen op locatie. De bedrukte variant is ideaal om op een relatief eenvoudige manier veel mensen aan het spelen te krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spelronde op jouw verpakking? Dan hebben we nog de online variant, dat heeft weinig uitleg nodig. De spelers spelen online en krijgen online een uitnodiging tot spelen, via een link op het intranet of via een mailing.

Een spelronde op maat hoeft niet veel te kosten, zeker niet als je het af zet tegen het bereik dat je kan behalen. De prijs is afhankelijk van de spelvorm, de mate van het op maat maken en wat je zelf doet. Daarom wat voorbeelden voor je op een rij.

Je presenteert het zelf, met je eigen logo en kleuren en de inhoud van de spelronde aangepast is vanaf € 100,-. Vaker live gebruiken? Geen probleem! Perfect voor presentaties die je vaker geeft aan klanten om interactie te creëren! Leg ze direct een leuke kraak de code voor. Of laat ze zoveel mogelijk van een bepaald onderwerp noemen in een bepaalde tijd. Uiteindelijk is deze eerste ontspannen indruk een leuke manier om het ijs te breken en daarna vervolgens te vertellen waar je voor komt. Andersom kan natuurlijk ook, om te toetsen hoeveel er bij iedereen is bijgebleven.

Twee voorbeelden: Een flyerspel voor een festival met 10.000 mensen, je hebt je eigen design van de flyer en drukt zelf, wij passen het design van de app aan met jouw logo en kleuren en de inhoud van de spelronde. Kosten € 500,- dat is € 0,05 per persoon. Of een spel op jouw verpakking voor een kwartaal, je verkoopt ongeveer 100.000 producten per kwartaal, je eigen logo en kleuren en inhoud van de spelronde. Kosten € 500,- dat is € 0,005 per product. Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden, wat dacht je van een flyerspel bij de collecte van goede doelen of in een wachtruimte?

De kosten zijn bijna gelijk aan de bedrukte versie alleen bespaar je de kosten van het drukken en het design. Deze manier van spelen is makkelijker te delen via social media. Met een simpele link kan de speler naar jouw spelronde gaan. Maak er ook een leuk filmpje bij voor uitleg, of goede afbeeldingen tijdens de spelronde. Ook hier geldt voor het design van de applicatie en de op maat gemaakte spelronde betaal je ongeveer € 250,-. Daarnaast rekenen we een klein bedrag voor de grootte van je publiek.Lees ook andere artikelen over


Geschreven door Niek Neuvel op 2023-07-01

Met deze artikelen deelt Niek zijn kennis over hoe jij interactief spelen voor groepen kan toepassen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het hem weten! Je kan hem bereiken via niek@thepubgames.nl of bellen mag ook altijd op 06 42 44 14 64.

Spellen voor groepen

Digitale spel
De speldoos
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram