Een spel waar bij je steeds weer kan winnen!

Winnen er is geen fijner gevoel dan dat. Het gevoel van adrenaline en dat je of jullie iets voor elkaar hebben gekregen. Als je iets met een activiteit wil doen met een groep, zorg dat je dat gevoel vaak kan krijgen.

Een escape room is natuurlijk een heel mooi voorbeeld, het steeds weer oplossen van een raadsel of puzzel om verder te komen richting de 'escape'. Het is een fantastische opbouw van het extase gevoel. En als je dan eenmaal ontsnapt komt die ontlading helemaal los.

Bij The Pub Games proberen we hetzelfde gevoel als bij een escape room te creëren maar dan gecombineerd met een wat relaxtere vibe en meer competitie en interactie tussen de teams/spelers. Bij onze teambuilding spelvorm wissel je iedere spelronde van team waardoor je zowel individueel als samen speelt. Iedere spelronde zijn er daardoor nieuwe winnaars, want je speelt nooit in hetzelfde team. En ook bouwen we de spanning op naar het einde door spelers de teamscore toe te kennen. Daardoor hebben we aan het einde van de spelronde uiteindelijk één speler die de winnaar is van The Pub Games!

Belangrijk ook om winnaars in het zonnetje te zetten. Neem een moment om stil te staan bij de overwinning. En om eventueel prijzen uit te delen. Wij hebben iedere spelronde een kleine prijs voor de winnaars en nemen de winnaars op de foto. Het leuke is ook, dat als je alle eerste spelrondes heb verloren, je de laatste spelronde altijd nog kan winnen en dus met een goed gevoel naar huis gaat.

Deelnemen is belangrijker dan winnen, maar het gevoel hebben veel te kunnen winnen, maakt het deelnemen leuker!Lees ook andere artikelen over


Geschreven door Niek Neuvel op 2023-06-06

Met deze artikelen deelt Niek zijn kennis over hoe jij interactief spelen voor groepen kan toepassen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het hem weten! Je kan hem bereiken via niek@thepubgames.nl of bellen mag ook altijd op 06 42 44 14 64.

Spellen voor groepen

Digitale spel
De speldoos
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram