Een interactief spel voor je klanten

Daag je klanten uit met de leukste interactieve spelrondes over jouw organisatie of product. Mensen houden van spelen en met spel creëer je interactie met je klant op een leuke manier. Met onze diverse spelvormen maken wij het spel op maat voor jouw bedrijf. Vraag vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden.

speldoos doe het zelf spel
speeltijd spel

op aanvraag

kosten spel

vanaf € 250,-

aantal personen spel

onbeperkt aantal personen

uitdagend

Flexibel

Bepaal zelf het uiterlijk en de inhoud van het spel en organiseer een interactief spel op jouw evenement.

competitie

Vernieuwend

Diverse nieuwe soorten spelvormen om mensen te laten spelen. Je verrast iedereen met jouw interactieve spel.

flexibel

Uitdagend

De spelrondes zijn divers, van puzzels en algemene kennis tot snelheid en geluk. Dat maakt het leuk voor iedere volwassene.

Marketing spel

Daag jouw klanten uit op jouw evenement met een presentator, met het uitdelen van een spelflyer of online via een nieuwsbrief. Diverse mogelijkheden om jouw klant spelend in contact met je bedrijf te laten komen. Laten we samen vrijblijvend een kop koffie drinken om samen met elkaar de mogelijkheden te bespreken.Afspraak maken

Voorbeelden marketing spel

Interactieve winactie

Heb je kort contact met je klant en wil je dat de klant op een later moment opnieuw met je bedrijf in contact komt? Organiseer een leuke winactie op een flyer met een leuke prijs en laat je klant een spelronde spelen over jouw bedrijf of product. De klant zal je niet snel vergeten. En anders heb je altijd nog het e-mailadres die achtergelaten is voor de prijs.

Spel op je verpakking

Vroeger was ik fan van Venz Hagelslag, alleen al om de spelletjes die achter op de verpakking stonden. Op een leuke manier leerde ik wat feitjes weten over hagelslag. Dat kan natuurlijk ook voor volwassenen. Daag ze uit met een leuke spelronde op jouw verpakking, zet er een QR-code bij en spelen maar!

vragen over interactief spel

Hulp nodig?

Niek helpt je graag verder met jouw vragen over het organiseren van een interactief spel. Hij heeft jarenlange ervaring met het maken van interactieve spellen.


Reviews


Doe-het-zelf spel

"Wij hebben een van de quizzen gespeeld tijdens een uitje met vrienden. Het was een leuke quiz, heel makkelijk in gebruik met vragen voor jong en oud, voor maar een paar euro per persoon! Makkelijk contact met de organisatie voor vragen via whatsapp. Stukken gemakkelijker dan zelf een quiz bedenken en zeker een aanrader voor een familiedag / vriendenuitje / teamdag o.i.d."

Rens StrolenbergDoe-het-zelf spel

"Leuke afwisseling van soorten spelletjes en eenvoudig te spelen met een groep. Zeker vermaakt! Kleine kritische noot: Antwoord Celine Dion werd ook goedgekeurd, omdat 1 van de antwoorden in het spel Dio was en die letters ook in Dion zitten. Dat zou natuurlijk niet zo moeten zijn."

T PDoe-het-zelf spel

"Super leuk spel voor jong en oud! Heb het met mijn familie gespeeld, en iedereen vermaakte zich: categorieën zijn actueel, het niveau was goed (uitdagend maar niet onmogelijk) en het zorgde voor veel dynamiek en energie met elkaar."

Jovanka Hoeboer


Vragen over marketing spel

Hoe spelen de klanten?

De klanten kunnen meespelen via een smartphone of laptop. Door het delen van de QR-code maken we de drempel om te spelen heel laag. Er hoeft geen app gedownload te worden, met de QR-code kom je direct in het spel. Ieder antwoord die de klant invoert, ontvangt het een reactie. Samen bepalen hoe we de applicatie commercieel maken op het juiste moment.

Wat kost een marketing spel?

Een interactief marketing spel hoeft niet veel te kosten. De techniek voor de spelrondes is al gemaakt. We passen de inhoud van de spelrondes aan, de huisstijl van de applicatie en kiezen de spelvariant die bij je wensen past. Voor een flyer speel je al vanaf € 300,- en met een presentator vanaf € 400,-. Wij gaan graag de uitdaging met jouw doel aan!

Speel mee

Laten we samen meer spelen. Blijf op de hoogte van de spellen, kortingen en spelideeën van The Pub Games via de nieuwsbrief.

E-mailadres
Spellen voor groepen

Doe het zelf spel
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram