speldoos voor groepen

Speel overal en op ieder moment een spel

Daag spelers uit met een flyerspel op het prikbord of koffieautomaat. Een leuke manier om mensen uit te dagen met een spel. Leer ze al spelend over een bepaald onderwerp of gewoon voor de leuk! Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

speeltijd spel

10 - 15 min

kosten spel

vanaf € 150,-

aantal personen spel

onbeperkt

speldoos voor groepen

Hoe werkt het spel?

QR-code voor spel

Aanmelden

Spelers of teams scannen met één smartphone de QR-code en melden zich aan.

spelronde Flyer

Spelen maar!

De spelers proberen in de speeltijd zo goed mogelijk te scoren.

score van het spel

Win spelrondes

Raad sneller, slimmer en meer dan de andere teams en win.

Maak een afspraakSpeldoos

"Wij hebben een van de quizzen gespeeld tijdens een uitje met vrienden. Het was een leuke quiz, heel makkelijk in gebruik met vragen voor jong en oud, voor maar een paar euro per persoon! Makkelijk contact met de organisatie voor vragen via whatsapp. Stukken gemakkelijker dan zelf een quiz bedenken en zeker een aanrader voor een familiedag / vriendenuitje / teamdag o.i.d."

Rens StrolenbergSpeldoos

"Super leuk spel voor jong en oud! Heb het met mijn familie gespeeld, en iedereen vermaakte zich: categorieën zijn actueel, het niveau was goed (uitdagend maar niet onmogelijk) en het zorgde voor veel dynamiek en energie met elkaar."

Jovanka HoeboerSpeldoos

"Leuke afwisseling van soorten spelletjes en eenvoudig te spelen met een groep. Zeker vermaakt! Kleine kritische noot: Antwoord Celine Dion werd ook goedgekeurd, omdat 1 van de antwoorden in het spel Dio was en die letters ook in Dion zitten. Dat zou natuurlijk niet zo moeten zijn."

T P


Spel op maat

Een spel op maat maken voor je groep, hoe tof is dat?! De applicatie met je logo en kleuren en of de inhoud van de spelrondes op maat gemaakt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Spelrondes

Raadplaat

Altijd een populaire spelronderonde bij veel mensen. Diverse plaatjes, raad er zoveel mogelijk binnen de tijd. Je mag onbeperkt raden.

Wie Wat Waar

Het lijkt een beetje op 30seconds. Een korte omschrijving van iets, iemand of een plaats. Raad er zoveel mogelijk binnen de tijd. Raad onbeperkt.

Noem

Eén vraag met meerdere antwoorden. Raad zoveel mogelijk antwoorden binnen de tijd. Bijvoorbeeld zoveel mogelijk hoofdsteden van Europa.

Puzzelnaam

Raad zoveel mogelijk namen van bekende personen. Iedere naam wordt met 3 woorden omschreven. Ben jij iemand die aan een paar woorden genoeg heeft?Stresstest

Snel achter elkaar hoor je diverse liedjes. Raad jij alle artiesten en titels? Raad er zoveel mogelijk en raad onbeperkt.vragen over interactief spel

Hulp nodig?

Met zijn jarenlange ervaring in het maken van interactieve spellen helpt Niek je graag verder met al jouw vragen. Hij maakt de spellen zelf en presenteert ook met enige regelmaat voor diverse groepen.


Over The Pub Games

logo The Pub Games Blauw

Vanaf 2017 maken wij interactieve spellen voor groepen. Dat doen wij voor grote en kleine groepen, vanaf 10 personen en ook meer dan 100 personen is mogelijk. Het ene spel is meer gericht om teambuilding en het andere spel meer gericht op gezelligheid. Wij maken het spel op maat voor ieder evenement.

Vragen doe-het-zelf spel

Waarom een doe-het-zelf spel?

De eerste reden om voor het doe-het-zelf spel te kiezen is dat het budget beperkt is voor de groep. Met het doe-het-zelf spel speel je al vanaf € 5,- per persoon in plaats van met presentator vanaf € 15,- per persoon. Het voordeel van het doe-het-zelf spel dat je alles zelf kan bepalen, wanneer je start, hoeveel pauzes je neemt en hoe serieus je speelt. Zo combineer je het eenvoudig met een diner of borrel. Ideaal voor groepen vrienden, collega's of familie.

Hoe organiseer je het doe-het-zelf spel?

Voor je gaat spelen met je groep, log je als organisator alvast in om de instellingen van het spel te bepalen. Zo kan je het spel bedienen met je smartphone of laptop, kan je spelen via een groot scherm en vragen we of je beschikt over een geluidsinstallatie. Als je er klaar voor bent deel je de groep op in teams van 2 tot 4 personen. Je geeft ieder team 2 pennen, een QR-code met inlogcode en daarmee melden ze het team aan via één smartphone. Als iedereen is aangemeld deel je de 1e spelronde uit en spelen maar!

Spellen voor groepen

Digitale spel
De speldoos
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram