Speel overal en op ieder moment een spel

Daag spelers uit met een flyerspel op het prikbord of koffieautomaat. Een leuke manier om mensen uit te dagen met een spel. Leer ze al spelend over een bepaald onderwerp of gewoon voor de leuk! Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

speldoos doe het zelf spel
speeltijd spel

10 - 15 min

kosten spel

vanaf € 150,-

aantal personen spel

onbeperkt

speldoos voor groepen

Hoe werkt het spel?

QR-code voor spel

Aanmelden

Spelers of teams scannen met één smartphone de QR-code en melden zich aan.

spelronde Flyer

Spelen maar!

De spelers proberen in de speeltijd zo goed mogelijk te scoren.

score van het spel

Win spelrondes

Raad sneller, slimmer en meer dan de andere teams en win.

Maak een afspraak


Reviews


Doe-het-zelf spel

"Wij hebben een van de quizzen gespeeld tijdens een uitje met vrienden. Het was een leuke quiz, heel makkelijk in gebruik met vragen voor jong en oud, voor maar een paar euro per persoon! Makkelijk contact met de organisatie voor vragen via whatsapp. Stukken gemakkelijker dan zelf een quiz bedenken en zeker een aanrader voor een familiedag / vriendenuitje / teamdag o.i.d."

Rens StrolenbergDoe-het-zelf spel

"Leuke afwisseling van soorten spelletjes en eenvoudig te spelen met een groep. Zeker vermaakt! Kleine kritische noot: Antwoord Celine Dion werd ook goedgekeurd, omdat 1 van de antwoorden in het spel Dio was en die letters ook in Dion zitten. Dat zou natuurlijk niet zo moeten zijn."

T PDoe-het-zelf spel

"Super leuk spel voor jong en oud! Heb het met mijn familie gespeeld, en iedereen vermaakte zich: categorieën zijn actueel, het niveau was goed (uitdagend maar niet onmogelijk) en het zorgde voor veel dynamiek en energie met elkaar."

Jovanka Hoeboer


Spel op maat

Een spel op maat maken voor je groep, hoe tof is dat?! De applicatie met je logo en kleuren en of de inhoud van de spelrondes op maat gemaakt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeeld spelrondes

Noem

Noem zoveel mogelijk antwoorden op 1 vraag binnen de speeltijd.

Kraak de code

Kraak zo snel mogelijk de code door de antwoorden op de goede volgorde te zetten.

Woord in Woord

Maak zoveel mogelijk 5-letterwoorden van de letters BORDSPEL.

vragen over interactief spel

Hulp nodig?

Niek helpt je graag verder met jouw vragen over het organiseren van een interactief spel. Hij heeft jarenlange ervaring met het maken van interactieve spellen.


Over The Pub Games

logo The Pub Games Blauw

Vanaf 2017 maken wij interactieve spellen voor groepen. Dat doen wij voor grote en kleine groepen, vanaf 10 personen en ook meer dan 100 personen is mogelijk. Het ene spel is meer gericht om teambuilding en het andere spel meer gericht op gezelligheid. Wij maken het spel op maat voor ieder evenement.

Vragen doe-het-zelf spel

Waarom een doe-het-zelf spel?

De eerste reden om voor het doe-het-zelf spel te kiezen is dat het budget beperkt is voor de groep. Met het doe-het-zelf spel speel je al vanaf € 5,- per persoon in plaats van met presentator vanaf € 15,- per persoon. Het voordeel van het doe-het-zelf spel dat je alles zelf kan bepalen, wanneer je start, hoeveel pauzes je neemt en hoe serieus je speelt. Zo combineer je het eenvoudig met een diner of borrel. Ideaal voor groepen vrienden, collega's of familie.

Hoe organiseer je het doe-het-zelf spel?

Voor je gaat spelen met je groep, log je als organisator alvast in om de instellingen van het spel te bepalen. Zo kan je het spel bedienen met je smartphone of laptop, kan je spelen via een groot scherm en vragen we of je beschikt over een geluidsinstallatie. Als je er klaar voor bent deel je de groep op in teams van 2 tot 4 personen. Je geeft ieder team 2 pennen, een QR-code met inlogcode en daarmee melden ze het team aan via één smartphone. Als iedereen is aangemeld deel je de 1e spelronde uit en spelen maar!

Speel mee

Laten we samen meer spelen. Blijf op de hoogte van de spellen, kortingen en spelideeën van The Pub Games via de nieuwsbrief.

E-mailadres
Spellen voor groepen

Doe het zelf spel
Spel met presentator
Spel op maat

Algemene gegevens

The Pub Games
Coehoornstraat 12
1222 RT Hilversum
06 42 44 14 64
info@thepubgames.nl
www.thepubgames.nl
KVK: 71078096

Social media

Facebook
Instagram